اجرای کنیتکس نما با طناب و بدون داربست
اجرای کنیتکس نما با طناب و بدون داربست در صرفه جویی هزینه و قیمت کنیتکس نما تاثیر دارد همچنین کنیتکس نما سبب می شود تا ناهمواری ها و پستی و بلندی های نمای ساختمان از بین برود. این ماده در مقایسه با رنگ از قدرت چسبندگی بالاتری برخوردار است.
اجرای کنیتکس نما ساختمان و ویژگی های آن
کنیتکس نما از جمله اقداماتی است که در ساختمان ها به منظور حذف ناهمواری ها و پستی و بلندی های سطح نما انجام می پذیرد. به طور کلی این روش به علت ویژگی ها و قابلیت هایی که دارد می تواند به عنوان جایگزین بسیار مناسبی برای رنگ به شمار رود.
به طور کلی کنیتکس دارای بافتی غیر یکنواخت بوده و در برابر درجه حرارت های پایین و بالا از خود مقاومت نشان می دهد. این ویژگی ها سبب می شود تا ضمن پوشش کامل سطح زیرین، رنگ مورد نظر از دوام و پایداری مناسبی برخوردار باشد.
به همین دلیل عمدتا امروزه این پوشش طرفداران بسیار زیادی را به خود جلب کرده است.
نکته مهم : قبل از اجرای کنیتکس نما ، نماشویی ساختمان را انجام دهید .
فهرست مطالب
- مواد تشکیل دهنده کنیتکس
- انواع کنیتکس نما و تاریخچه تولید آن
- ویژگی های کنیتکس نما ساختمان
- اجرای کنیتکس نما ساختمان
- عوامل موثر بر کیفیت نهایی کنیتکس نما
- مناسب ترین فصل برای اجرای کنیتکس نما
- قیمت اجرای کنیتکس نما در تهران
مواد تشکیل دهنده کنیتکس
به طور کلی مواد تشکیل دهنده کنیتکس نما و فرمولاسیون ترکیب آن ها سبب شده تا این ماده به یکی از با کیفیت ترین پوشش های موجود در بازار تبدیل شود. عمدتا در ساختار این پوشش ها برخی از مواد به خوبی قابل دیدن هستند. برخی دیگر از این مواد تشکیل دهنده وظیفه افزایش کیفیت و کارایی این پوشش ها را بر عهده دارند.
از جمله مواد تشکیل دهنده این ماده می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- پنبه نسوز
- انواع رزین
- دانه های رنگی
- اکسید تیتان
- پرلیت
- الیاف مصنوعی
- سرب
- روی
- کبالت
- بی کربنات کلسیم
- کلسیم
انواع کنیتکس و تاریخچه تولید آن
انواع کنیتکس نما
به طور کلی کنیتکس نما دارای انواع گوناگونی است. اولین نوع این پوشش ها در ابتدا در دو نوع روغنی و پلاستیک روانه بازار شده است. در ادامه به بیان ویژگی های این نوع از پوشش ها خواهیم پرداخت:
کنیتکس نما روغنی
به طور کلی مزیت کنیتکس روغنی در برابر سایر پوشش های تولید شده، آن است که این پوشش ها به راحتی شسته می شوند. عمدتا در فرآیند تولید این مواد از تینر و یا بنزین استفاده می شود. ترکیب این مواد اگرچه سبب افزایش مقاومت این دسته از پوشش ها می شود، اما تا حد زیادی احتمال اشتعال کنیتکس و انتشار بوی بد آن را افزایش می دهد.
کنیتکس پلاستیکی
علاوه بر پوشش های روغنی، پوشش های پلاستیکی نیز در بازار وجود دارد. به طور کلی حلال این پوشش ها بر خلاف پوشش های روغنی عمدتا آب در نظر گرفته می شود. این نقص ها سبب شده تا حد قابل توجهی میزان تقاضای اجرای کنیتکس نما پلاستیکی کاهش پیدا کند.
کنیتکس اکریلیک
با گذشت زمان و پیشرفت تکنولوژی و بهبود فرمولاسیون، دانشمندان توانسته اند کنیتکس نما اکریلیک را روانه بازار کنند. این نوع از پوشش ها به دلیل بهره گیری از آخرین تکنولوژی روز دنیا بهترین کارایی و کیفیت را دارا هستند. عمدتا در این نوع از کنیتکس ها، مشکلات سایر پوشش ها برطرف شده است. به طور کلی این نوع از پوشش ها به دلیل ویژگی هایی که دارند قابلیت اجرای بر روی انواع مواد و مصالح ساختمانی مانند چوب، بتن، آهن و سیمان را دارا هستند.
ویژگی های کنیتکس نما ساختمان
ویژگی های کنیتکس نما
همانطور که گفته شد کنیتکس نما ساختمان که امروزه تحت عنوان کنیتکس اکریلیک شناخته می شود، دارای ویژگی های متعددی است که از جمله آن ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- عدم بروز ترک در کنیتکس در اثر فرونشست زمین به دلیل دارا بودن قابلیت کشسانی
- قابلیت چسبندگی با انواع مصالح ساختمانی و قدرت چسبندگی بالا
- دانه بندی مناسب جهت افزایش زیبایی نمای ساختمان
- مقاومت در برابر اشعه های مضر خورشیدی و رطوبت
- قابلیت رنگ کاری مجدد
- ایجاد فضایی برای تنفس سطح زیرین
اجرای کنیتکس نما ساختمان
به طور کلی روش های گوناگونی برای اجرای کنیتکس وجود دارد. عمدتا هر یک از این روش ها نحوه دسترسی به نمای ساختمان را بیان می کند. از جمله این روش ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:
کنیتکس نما با داربست
به طور کلی اجرای کنیتکس نما با داربست، هزینه بسیار زیادی خواهد داشت. چرا که افراد باید برای دسترسی به نما در ابتدا داربستی فلزی در جلوی نما ساختمان قرار دهند. این کار علاوه بر آن که باعث می شود هزینه ها به طور قابل توجهی افزایش پیدا کند، می تواند از لحاظ زمانی نیز مشکلاتی برای پیمانکاران ایجاد کند. این علت در کنار سایر علت ها مانند عدم امکان اجرای داربست در مکان های شلوغ سبب شده تا امروزه اکثر افراد اجرای کنیتکس نما بدون داربست را در دستور کار خود قرار دهند.
کنیتکس نما با طناب
کنیتکس نما با طناب از جمله روش هایی است که امروزه طرفداران بیشتری را به خود جذب کرده است. به طور کلی در این روش مجریان با استفاده از طناب به نمای ساختمان دسترسی پیدا می کنند. استفاده از این روش سبب می شود تا به طور قابل توجهی سرعت اجرا افزایش پیدا کند. همچنین این روش عمدتا هزینه کمتری را در بر می گیرد. عمدتا در این روش از گیره گاورنر آسانسور، پایه هواساز و یا پایه کولر برای اتصال طناب استفاده می شود.
عوامل موثر بر کیفیت نهایی کنیتکس نما
عوامل موثر بر کیفیت نهایی کنیتکس نما
به طور کلی عوامل گوناگونی بر کیفیت نهایی کنیتکس تاثیر گذار است. از جمله مهمترین این عوامل می توان به کیفیت پوشش تولید شده و نحوه اجرای آن اشاره کرد. به طور کلی در صورتی که پوشش مورد نظر از کیفیت بالایی برخوردار باشد اما به خوبی اجرا نشود، پوشش دهی مورد نظر از کیفیت مطلوبی برخوردار نخواهد بود. از جمله اقداماتی که به منظور اجرای مناسب کنیتکس باید انجام داد می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- شست و شوی نما پیش از اجرای کنیتکس
- ایجاد سطحی صاف با پوسته کنی
- پر کردن ترک ها
- اجرای پرایمر
- اجرای کنیتکس با ایرلس و یا پیستوله
مناسب ترین فصل برای اجرای کنیتکس نما
به طور کلی زمان اجرای کنیتکس از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. همانطور که گفته شد، پیش از اجرای کنیتکس، باید سطح دیوار شست و شو شود. این در حالی است که وجود رطوبت در سطح دیوار ها سبب می شود تا قدرت چسبندگی این پوشش ها کاهش پیدا کند. به همین دلیل عمدتا فصل های پاییز و زمستان برای اجرای کنیتکس توصیه نمی شود. به این ترتیب عموما توصیه می شود که اجرای کنیتکس در فصل تابستان انجام پذیرد تا به این واسطه سرعت اجرای عملیات به طور قابل توجهی افزایش پیدا کند.
قیمت اجرای کنیتکس نما در تهران
به طور کلی اجرای این پوشش ها به عوامل گوناگونی بستگی دارد. از جمله این عوامل می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- دانه بندی کنیتکس
- نحوه اجرای کنیتکس بر روی نمای ساختمان، عموما قیمت اجرای این عملیات با استفاده از طناب با اجرای آن با استفاده از بالابر و یا داربست تفاوت می کند.
- کیفیت اجرای کنیتکس