محصولات ایتالیایی پولیش و براق کننده سنگ توسط شرکت بهاری ارائه می شود .
فروش پولیش سنگ اکسترا واکس جامد(extra wax)
پولیش جامد ایتالیایی با خاصیت کریستال سازی که هم به عنوان براق کننده سنگ و هم برای نانو و ضدآب کردن سنگ مصرف می شود .
روش استفاده اکسترا واکس (extra wax) از مراحل ویژه ای برخوردار است که در پکیج های آموزشی ساب ارائه می شود .
از پولیش جامد سنگ می توانید برای انواع سنگ های دهبید،گوهره ، مرمریت ، آباده ، گرانیت و … استفاده کمید که تاثیر فوق العاده بر درخشش و ماندگاری سنگ دارد . و به دلیل واکنش شیمیایی با سطح سنگ و کریستالیزه شدن آن دوام قابل قردلی در مسیر های پر رفت و امد اعم از هتل ها ، لابی ، نمایشگاه ها و کلینیک ها دارد .
فروش پولیش مایع اکسترا لوکس(extra lux)
پولیش مایع ایتالیایی ماهیت متفاوت با آنچه که در بازار به عنوان پولیش های تقلبی یا ساخت کارگاهی هستند دارد ، پولیش مایع سنگ برند ایلپا (ilpa) گیرندگی بسیار مستحکم و جدایی ناپذیر با سطوح زیرین خود ایجاد می کند .
از این پولیش مایع که به دلیل روانی به میزان کافی در سنگ نفوذ می کند از این رو می توان آن را برای انواع نمای ساختمان ، سنگ های انتیک تزئینی داخل خانه ، سنگ کانتر ، رومیزی و جاهایی از محل ساب زنی که امکان ساب زدن با دستگاه وجود ندارد به عنوان براق کننده ، … استفاده کرد، جهت سفارش ابزار کفسابی کلیک کنید .
پولیش اکسترا واکس جامد | ۳۴۰T |
پولیش اکسترا لوکس مایع | ۳۵۰T |
برای سفارش محصولات ایتالیایی ساب و براق کننده برند ایلپا (ilpa) با ۰۹۱۲۶۳۵۸۷۲۱ تماس بگیرید.